ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El canvi d’opinió en el club respecte a la venda

Per Alex Alfaro · 23 Febrer, 2023

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

No obstant això, en les últimes setmanes, tal com informa el periodista Héctor Gómez, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

El missatge ha començat a evolucionar i ara s’afirma que “algú haurà de posar els diners damunt de la taula perquè Peter Lim s’ho pense”. És a dir, es comença a deixar oberta a eixa opció. El missatge està evolucionant i ja ningú seriós pot afirmar que no hi ha hagut cap tipus d’interés a comprar el club. Alguna cosa que va confirmar el mateix Peter Lim en una entrevista amb el Financial Times.

Per tant, no estem en el punt que cal conformar-se i que no hi ha ningú a l’altre costat intentant que hi haja un canvi en la titularitat de la majoria accionarial del València C.F.

No obstant això, tornant al principi d’aquesta informació ara és torn de Peter Lim perquè òbriga la porta i comence a escoltar ofertes de manera seriosa i activa. Perquè ofertes damunt de la taula les té.