Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El camí d’Espanya en el Mundial i possibles rivals per a huitens, quarts i semifinals

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2022

El mundial comença en res per a Espanya i allí tindrem a dos grans representants de la selecció com és el cas d’Hugo Guillamón i Jose Luís Gayà. En este article tractarem de dibuixar quin podria ser el camí d’Espanya en este mundial on a priori no parteix com a favorita però és una d’eixes seleccions que pot donar un colp sobre la taula. No obstant això, i com no podria ser d’una altra manera, durant el camí Espanya s’haurà d’enfrontar contra alguna d’eixes grans seleccions per a convertir-se en la millor selecció del món.

L’aventura arranca a partir del pròxim dimecres 23 de novembre amb el primer partit enfront de Costa Rica per a obrir boca, serà a partir de les 17. El segon partit de fase de grups tindrà lloc contra Alemanya el 27 de novembre a les 20.00, mateix horari que l’últim i decisiu partit contra el Japó l’u de desembre.

Si passa com primer de grup, una cosa que a priori lluitarà i competirà contra Alemanya per eixa posició, s’enfrontarà en huitens de final contra el segon del grup conformat pel Marroc, Croàcia, Bèlgica i Canada. En cas de ser segons de grup s’enfrontaria un dia després enfront del primer d’aqueix mateix grup que és el F.

En el cas dels quarts de final arribaria la primera prova de foc. Depenent de la classificació i els emparellaments, Espanya s’enfrontaria contra els rivals del G o de l’H (Suïssa, Camerun, el Brasil, Sèrbia, l’Uruguai, Corea del Sud, Portugal o Ghana). És a dir, que en els quarts de final podríem viure un Espanya – Uruguai, un vibrant partir entre Guillamón i Gayà contra Cavani.

Per a les semifinals les possibilitats s’obrin. En cas de ser priemers de grup els possibles rivals serien una mica més assequibles, i esperarien a priori Holanda o l’Argentina. Mentrestant, en el cas de ser segons de grup el més lògic és que en semifinals el rival siga o bé Anglaterra o bé França. Siga com siga, serà complicat però sembla ser que ser segon de grup dona un avantatge indiscutible.