+  ACTUALITAT  

‘El caloret’ canvia el color de la pilota

Per Blanquinegres · 28 Febrer, 2015

Des d’esta mateixa jornada, a la Lliga deixarà de rodar el baló característic de l’hivern, coincidint amb l’arribada ‘d’El Caloret’.

 

A partit d’esta jornada 25 que ja s’està celebrant, la competició lliguera canviarà un dels actors més importants als estadis de primera i segona divisió d’Espanya, l’esfèric.

La LFP junt a la marca esportiva nord-americana, Nike, utilitzen dos models de pilota, un blanc amb detalls en diversos colors, per als mesos de setembre a novembre i de març fins a finals de temporada i altra en uns colors més cridaners, groc i morat per als mesos d’hivern -novembre a febrer.

D’esta manera, de cara al partit del pròxim diumenge, 1 de març entre el València CF i la Reial Societat, el baló de l’hivern, deixarà pas a la pilota del caloret per al que resta de temporada. Un baló que a les primeres jornades va donar bons resultats als xics de Nuno, tant de bo, es puga mantindre la bona sort del primer tram de campionat per al que resta de temporada, on els blanquinegres han de certificar l’objectiu nombre 1, una plaça que faça regressar al VCF cap a la competició més prestigiosa al vell continent, la Lliga de Campions.