+  PRIMER EQUIP  

El Calderón, primera de les 3 grans visites de la 2a volta

Per Blanquinegres · 06 Març, 2015

Els blanquinegres, travessaran a esta segona volta, els duels de gran alçada lluny de Mestalla, amb totes les possibilitats encara obertes.

 

El València CF a esta 2a volta de campionat lliger, haurà de visitar els estadis dels 3 equips que ara mateix marxen per davant dels de Mestalla. Sent positius, a les primeres 18 jornades, el VCF va ser l’amfitrió per a Madrid, Barça i Atlètic i d’estos enfrontaments, els blanquinegres sumaren 6 punts dels 9 possibles que es van posar en joc a l’avinguda de Suècia. Recordem que va ser el conjunt de Luis Enrique, l’únic equip que va marxar-se de la Capital del Túria amb els 3 punts.

Ara els de Nuno, amb la segona volta recent començada, caminen cap a l’únic objectiu vàlid a la competició domèstica, la Lliga de Campions, però vista la dinàmica que porta el conjunt de Nuno, els cara a cara futurs davant FC Barcelona al Camp Nou i més tard al Bernabéu, prop de la fi de Lliga, poden fer reflotar altres cotes més altes i que no se pensaven a principi de temporada, allà per el mes d’agost.

3 visites que de ser com a la primera volta, poden clavar de ple a equip i afició, en lluites oblidades des de fa anys. Els nombres que propulsen esta ‘inactiva’ candidatura son visibles i amb el missatge instaurat oficial del vestidor de anar ‘partit a partit’, tot pot ser.