Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Cagliari demana 7 milions per Nahitan

Per Sergio Botella · 25 Gener, 2023

Nahitan Nández és el jugador que vol Gattuso per a reforçar el mig del camp i ha demanat un esforç al club per a fer possible la seua incorporació. No serà una operació fàcil, el jugador uruguaià és molt important per al seu club i no el deixarà eixir de qualsevol manera.

Tal com ha informat hui el periodista Héctor Gómez, el Cagliari demana 7 milions per Nahitan. Ixa és la xifra que ha d’aconseguir el València per a aconseguir la seua eixida en este mercat d’hivern.

Si el club vol satisfer les peticions de l’entrenador, haurà de fer un esforç econòmic. L’entrenador comença a estar cansat que sempre li estiguen parlant de números i seguisquen sense vindre fitxatges a dia 25 de gener.

Com hui ha comentat Gattuso en roda de premsa, cerca un perfil de migcampista que puga jugar en qualsevol posició del mitjà del camp. Nahitan compleix a la perfecció amb esta descripció i a més, vindria amb bastants minuts a les seues cames, una cosa que també demana l’entrenador del València.

L’uruguaià ha disputat 20 partits esta temporada en la Sèrie B amb el Cagliari. El passat cap de setmana, va disputar els 90 minuts en l’empat abans el Cittadella. Això, demostra que el jugador arribaria en plenes condicions i podria estar a la disposició del míster des del primer dia.