La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Cadis és una opció per a Manu Vallejo en hivern
,

El Cadis és una opció per a Manu Vallejo en hivern

COMPARTIR

-->

Queda poc més d’un mes per a l’inici del mercat d’hivern, moment en el qual els equips analitzaran les seues necessitats en la plantilla per a comprovar si es necessari treballar en alguna incorporació. En el cas del València CF, a José Bordalás li agradaria molt poder fitxar un central per a reforçar la línia defensiva.

Vallejo podria anar al Cadis

No obstant això, el tècnic alacantí és conscient que, com la situació econòmica del València CF no és bona, el club haurà de treballar en eixides. Segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchís, el Cadis no s’oblida de Manu Vallejo i podria arribar cedit a l’equip andalús fins a final de temporada.

Ara mateix, el club entrenat per Álvaro Cervera té en eixa situació de cedit a Florin Andone. No obstant això, el Cadis podria trencar la cessió del davanter romanés i incorporar a Manu Vallejo, el qual està vivint una temporada complicada. El davanter del València CF no està sent important per a Bordalás.

Vallejo ha perdut protagonisme

Vallejo ha vist com el canvi de Guedes a la davantera i l’explosió d’Hugo Duro li han llevat oportunitats. Ara mateix, Manu Vallejo és el davanter que menys minuts ha disputat esta temporada i una eixida al club de la seua vida podria ser positiva per a ell.

Si una cosa és clara és que Manu Vallejo sempre ha jugat al 100% de les seues possibilitats. La intensitat i les ganes són típiques en Manu Vallejo, el qual podria trobar en Cadis un ecosistema perfecte per a traure totes les seues qualitats futbolístiques.

Per la seua part, el València no contempla una venda, ja que Manu Vallejo va arribar al club de la Capital del Túria per cinc milions d’euros. No obstant això, a causa de la falta de minuts, una cessió podria ser bona i podria ajudar a Vallejo a créixer com a futbolista professional.