Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Cadis desestima la tornada de Sobrino

Per Gerard Gálvez · 08 Juny, 2021

El Cadis ha decidit descartar la tornada de Rubén Sobrino a l’equip andalús. El seu president, Manuel Vizcaíno, ha concedit una entrevista al diari As, on deixa clara la seua postura sobre la possible arribada de Rubén Sobrino on ja va jugar part de la temporada passada.

Per a mi està descartat. És jugador del València i crec que jugarà al València la temporada que ve. Quan es quede lliure l’any que ve podrem parlar de Rubén Sobrino

Sobrino i el Cadis

El davanter valencianista va arribar el passat mercat hivernal cedit fins a terres gaditanes. El ‘Fernando Torres d’anar per casa’ com així ho havia sobrenomenat Álvaro Cervera es posava sota les ordres de l’entrenador del Cadis. Durant la seua estada allí, va jugar un total de 16 partits, sent un jugador important i anotant un gol.

Convéncer a Bordalás

El València va tindre una reunió amb el jugador, on li va dir que frenara totes les opcions que tinguera d’abandonar el club perquè Bordalás volia veure’l en pretemporada. El jugador està content a València i vol convéncer al nou tècnic de Mestalla i aprofitar la seua oportunitat per a fer-se un lloc en la plantilla. A Sobrino li queda un any de contracte.