+  PRIMER EQUIP  

El Borussia Dortmund pensa en Mustafi

Per Blanquinegres · 05 Maig, 2016

Les possibles eixides durant l’estiu de jugadors blanquinegres continuen apuntant cap als denominats puntals del vestidor. Hui des d’Alemanya es parla d’un interès del Borussia Dortmund en la figura del central del València CF, Shkodran Mustafi. Segons la SID (Sport-Informations-Dienst) este interès pel conjunt de la conca del Rhur, vindria provocat per la pròxima eixida del mític central del conjunt de Dortmund, Mat Hummels, cap al etern rival, Bayern de Munic.

Segons la publicació alemanya, el conjunt dirigit per Thomas Tuchel, no seria l’únic equip interessat en pescar a les aigües valencianistes i en concret en la figura del central internacional campió del món. El Liverpool de Jürgen Klopp també hauria mostrat un possible interés en fer-se amb els servicis de Mustafi.

Per últim, des d’Europa no s’és alie a la ruïnosa temporada que el conjunt de Mestalla ha fet enguany i en cas de concretar-se alguna de les ofertes, serà necessari recordar que el contracte de Mustafi amb el VCF es prolonga fins al juny de 2019 amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros.