Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Bolonia s’interessa per Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

L’operació Rafa Mir ha donat molt que parlar. Inicialment, tot i que el València va presentar una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no va ser positiva per part del Sevilla.

El club de Nerbión, des d’aquest moment, va tractar de convéncer al jugador perquè es quedara a Sevilla. No obstant això, Rafa Mir va presionar sempre que va poder en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixaren eixir. Ha sigut durant tot el mercat la major petició que ha fet el tècnic valencianista, però finalment el moviment ha quedat en un no res. 

Ahir, res més lluny de la realitat, durant la roda de premsa de presentació d’Amallah com a nou jugador del València, Miguel Corona confirmava que Mir no anava a jugar en Mestalla aquesta temporada. “Rafa Mir està descartat, sí. Gestionem els diners de la millor manera per a complir els criteris: ser sostenible. Intentem gestionar per a tindre la millor plantilla possible i donar-li les millors eines al nostre tècnic. Es tracta de complir els criteris de Joc net Financer, que els complim, i també amb una sostenibilitat entre ingressos i despeses. No és tant autorització com ajustar-nos a aqueixos criteris“.

El Bolonia tractarà d’aconseguir el seu fitxatge

Després de la negativa del Sevilla al València per Rafa Mir, segons ha informat el periodista Gianluca Di Marzio, el davanter murcià agrada i molt al conjunt italià per a reforçar la seua davantera. No obstant això, també es fa ènfasi en que el Sevilla té poc de temps per tal de trobar un possible substitut, de manera que l’operació sembla difícil.