Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Betis, més pendent de l’homenatge a Joaquín que del València CF

Per Marc Santiago · 01 Juny, 2023

Aquest partit del diumenge serà un partit que ho tindrà tot i que tindrà les mirades posades de molta gent a Espanya per diversos motius. Primerament, és un Betis-València i això significa que és un partit entre dos equips històrics de la lliga espanyola, encara que un d’ells no estiga en les seues millors condicions dels darrers anys, i que a més foren rival l’any passat en la final de la Copa del Rei. Després perquè el València està lluitant per la permanència i hi han possibilitats que puga baixar, això sí, molt baixetes. I finalment perquè serà l’últim partit de Joaquín com a professional després de 23 anys en l’elit del futbol espanyol, jugador que és llegenda d’ambdós clubs.

El València afrontarà el partit com la final que és, ja que encara que fins i tot perdent pots salvar-te, Rubén Baraja no se’n fia gens. Solament puntuant ja estaries més que salvat, però a més en cas de guanyar avançaries a Cadis i Getafe si aquests tenen un mal resultat. Cal recordar que els tres equips estan amb 41 punts i que en el cas de triple empat els goal-average no compta i passa a ser l’anomenada lliga de tres, és a dir que es compten les victòries i derrotes entre ells per a ordenar-los en la taula.

Per altra banda, el Betis té més que assegurada la sexta plaça que li dona pas a competició europea. Des de l’arribada de Pellegrini, els verdiblancs han aconseguit entrar en Europa tots els anys i han guanyat un títol. Per al diumenge, la premsa bètica no parla d’altra cosa que de Joaquín i del seu homenatge, deixant el futbol en un segon esglaó. Si Joaquín juga el diumenge igualarà el rècord de Zubizarreta com a jugador amb més partits en la història de La Liga.

El partit serà difícil, òbviament, però pareix que tant el Betis com el seu entorn i els aficionats estaran més pendents de l’ovació al gadità que del futbol. Mentrestant, el València buscarà la victòria en un camp que va ser escenari de la Copa de l’any del centenari i amb l’estadística a favor seu, ja que el club Che ha puntuat en 5 dels 6 partits que suposaven l’última jornada fora de casa.