ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Bayern de Múnic torna a la càrrega per Mamardashvili

Per Manel Rumbau · 10 Juliol, 2024

Tot i quedar eliminat en huitens de final contra Espanya, el de Giorgi Mamardashvili ha sigut sense dubte un dels noms més destacats de l’Eurocopa 2024. El porter del València ha meravellat Europa amb les seues espectaculars parades que li han donat una classificació històrica a Geòrgia per a una fase eliminatòria que mai havia xafat fins ara.

La seua actuació a Alemanya, sumada a la seua gran temporada al València, ha fet que molts clubs europeus es fixen en el georgià per a la seua porteria. Equips com el Newcastle o el Bayern de Munic han seguit de molt prop Mamardashvili. I és que el valor del porter valencianista ha augmentat en aquesta Eurocopa després de les seues actuacions. Ara, cal esperar per veure si Peter Lim també puja el preu per vendre a Mamardashvili, qui ja és un dels millors porters de tota Europa.

El Bayern de Munic no s’oblida de Giorgi: informes sobre la seua situació

Mamardashvili té previst tornar als entrenaments del València a finals d’este mes i com a motiu de la seua participació al torneig europeu de seleccions. No obstant això, i segons ha informat el periodista Gianluigi Longari, el Bayern de Munic ha tornat a la càrrega pel porter georgià i ha demanat més informes sobre la seua actual situació contractual. Cal recordar que, en cas d’eixir, el club alemà és la opció preferida tant de Giorgi com del seu entorn.