ACTUALITAT  FITXATGES  

El Bayern de Munic i Kompany no perden de vista a Mamardashvili

Per Joan Marc García · 31 Maig, 2024

El futur de Giorgi Mamardashvili continua sent una de les grans incògnites en el club de Mestalla. La incertesa s’ha intensificat després de l’enigmàtic missatge que el portera georgià va deixar en les seues xarxes socials la setmana pasada, després del seu partit oficial número 100 amb el València, en el qual va expressar: “anem per més”.

Són molt els equips i rumors en els que s’ha vist el porter georgià. Un d’ells és el Newcastle United, el conjunt anglés, que va quedar fora de competicions europees després del triomf del Manchester United en la FA Cup, pretén tancar el seu fitxatge abans de l’inici de l’EurocopaLa data límit per a concretar l’operació seria el 14 de juny i la possible eixida del jugador s’estima en al voltant de 40 milions d’euros, segons va informar The Northern Echo.

No obstant aixó, el conjunt del nord d’Anglaterra no és l’únic equip pendient de Mamardashvili. El Bayern de Munic també estaria atent a la situació del porter del València, i este interés no és nou. L’any passat, Mamardashvili va estar a punt de fitxar pel conjunt alemà, de fet, el propi Mamardashvili així ho va confirmar en unes declaracions a Geo-Team: “El meu fixatge al Bayern de Munic va estar a punt de concretar-se l’estiu passat. El meu agent va viatjar amb el meu pare a Munic per a buscar un apartament. Però, fins on jo sé, al final es van negar a pagar 35 milions per mi”.

A més, tal i com ha informat El Desmarque, Mamardashvili continua sent del grat del Bayern de Munic, que a més acaba de contractar el seu nou entrenador per a la pròxima temporada: el belga Vincent Kompany. Esta decisió només enfortix el seu interés, ja que Kompany també va voler fitxar a Mamardashvili per al Burnley en el passat, club del que ha ixit per fitxar pel conjunt alemà.

Mentrestant, el porter es concentrarà esta setmana amb la selecció de Geòrgia en preparació per a l’Eurocopa. En el València són conscients que la seua venda podria ser un moviment clau en el mercat de fitxatges, però no hi ha presses i només considerarien la seua eixida si arriba una oferta que siga beneficiosa per a totes les parts involucrades.