ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça vol a Pepelu

Per Blanquinegres · 24 Abril, 2024

Pepelu ha donat un colp definitiu per a convertir-se en un mig centre de referència absoluta en el futbol espanyol. Molts equips li han seguit durant tota la temporada encara que el futbolista encara no considera que siga el moment d’eixir del club, ja que volen continuar creixent al València.

En aquesta temporada, acumula 5 gols i 2855 minuts jugats, un home fix per a Rubén Baraja. Segons ha revelat el diari Marca, el Barça té controlat i monitora i segueix l’evolució de Pepelu. Fins i tot Xavi li va donar l’enhorabona de manera personal a Pepelu després del partit enfront del Barça a Mestalla. La conversa es va produir a Mestalla en el túnel de vestuaris. Xavi va felicitar a Pepelu pel seu bon rendiment i la seua excel·lent temporada.

Però en clau futbolística, darrere d’esta felicitació està la certesa que tenen tant Xavi com el seu cos tècnic -i els scoutings i tècnics del Barça– del salt avant que ha donat Pepelu esta temporada. En definitiva, darrere d’eixa felicitació hi ha informes positius del club blaugrana que parlen de les bones qualitats del jugador. I és que Pepelu juga precisament en la posició que l’FC Barcelona vol reforçar de cara a la temporada que ve.