ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça té com a objectiu prioritari a Gayà

Per Pablo Marquez · 24 Agost, 2020

Els equips de la Lliga Santander tenen vint dies per a confeccionar les seues plantilles, ja que la lliga començarà a mitjans de setembre. Equips com el Barça, el qual ha defraudat esta temporada, preparen més canvis per a fer un equip competitiu.

Per això, segons va informar el diari Sport, el Barça crec que és necessari tindre un lateral esquerre nou i eixe nom és José Gayà. Koeman crec que el temps de Jordi Alba ja ha passat, el seu salari no va acord amb el seu rendiment i el tècnic holandés vol una revolució en la seua plantilla.

EL DESIG DE GAYÀ

El sentiment de Gayà pel València CF és inqüestionable. El jove lateral de Pedreguer és el capità de l’equip de la Capital del Túria i la intenció de Meriton Holdings és que siga el jugador millor pagat de la plantilla.

A més, segons informa el periodista valencià, Hèctor Gómez, Gayà no vol escoltar ofertes d’altres equips. La seua il·lusió és continuar més temporades en el València i ser el cap del nou projecte de Meriton. No obstant això, el lateral de Pedreguer ha comunicat a la cúpula directiva del València que eixirà del club si el València necessita vendre jugadors.

Per tant, si arriba una bona oferta per part del Barcelona, és molt possible que Gayà faça les maletes cap a la ciutat Condal. Sense Gayà, el València perdria un dels seus jugadors més importants. Quant a nivell futbolístic, però sobretot pel que fa al sentiment, ja que Gayà és un signe d’identitat del club.