Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

El Barça s’escandalitza pels 80 milions de Paco Alcácer

Per Blanquinegres · 17 Juny, 2016

Definitivament el FC Barcelona ha d’oblidar-se per el ‘9’ del VCF, Paco Alcácer. Per tots era conegut l’estudi detallat que l’entitat blaugrana, amb Robert Fernández al capdavant, havia fet sobre el davanter de Torrent. El grup dirigit per Luis Enrique necessita d’un recanvi per a un dels seus tres grans tenors (Messi-Suárez-Neymar) i de moment al mercat no més que troba negatives o bé dels jugadors o bé del Clubs.

Ja fa uns mesos, ací a Blanquines.com ens féiem ressò de la informació que Mundo Deportivo publicava en els seus interiors on s’indicava que Alcácer era un dels davanter favorits per completar la davantera de Can Barça junt a altres noms com el de Gameiro o Lucas Pérez. En el dia de hui, però eixa possibilitat ha caigut després de que el VCF haja informat degudament –al FCB, el preu d’eixida del que ha de ser davanter insígnia del l’entitat de Mestalla, 80 milions d’euros.

Des de la Ciutat Comtal, la sorpresa és majúscula per la quantitat a pagar per un davanter que, reconeixen, té molta projecció però que no ha deixat només que 11 gols en la passada temporada per arribar a un vestidor a ser teloner del trident ja format al Barça. La quantitat demanada per els dirigits de Mestalla escandalitza més encara quan la comparen amb altres preus de jugadors com Reus (60 milions), Gameiro (40).