ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça porta set anys marcant a Mestalla

Per Blanquinegres · 18 Octubre, 2016

És dura. Una estadística que fastigueja al valencianisme. En la història recent de LaLiga, el València sempre ha sigut l’alternativa al Barcelona i al Reial Madrid. Un equip que molestava i un estadi en el qual cada visita es presentava com un autèntic mal de cap per als dos ‘grans’ del futbol nacional. Però la veritat és que la inestabilitat esportiva i els alts i baixos dels blanquinegres han fet que Mestalla ja no siga un terrè inexpugnable contra Barça i Madrid, a pesar que l’afició sempre plene l’estadi.

A més de la sagnant estadística d’anys sense guanyar als catalans a casa, el València ha rebut gols del Barcelona en la competició domèstica en les seues últimes set visites. Des del 17 d’octubre de 2009, els ches no aconsegueixen deixar a zero el caseller dels blaugranes. Va ser amb un empat a (0-0) en la setena jornada de la lliga 09/10 amb Unai Emery i Pep Guardiola a les banquetes. I amb una alineació en la qual brillaven David Silva, Éver Banega, Albelda, Mata o Baraja entre uns altres.

Des de eixe duel sempre va haver-hi gols visitants en el coliseu de l’Avinguda de Suècia. Açò sí tan sol en dues ocasions d’aqueixes sis visites el Barcelona va aconseguir anotar més d’un gol i solament una vegada va servir per a portar-se la victòria (2-3, 13/14).