+  PRIMER EQUIP  

El Barça podria aprofitar-se de la situació de Feghouli

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2015

Durant el dia d’ahir va aparèixer una informació del diari Sport que apuntava directament sobre el jugador del VCF, Sofiane Feghouli. Continuant amb esta font, el diari català, indicava el possible interès del FC Barcelona sobre el jugador algerià.

La situació del ‘8’ blanquinegre, al qual li resta un any de contracte, donaria molta força a esta informació, ja que el jugador tindria a la seua mà el seu futur més pròxim, tenint la possibilitat d’elegir on jugar la pròxima campanya. Però, certament, de tota esta història que esta convertint-se la renovació de Soso, no s’hauria d’oblidar la part que està al voltant del jugador el qual podria estar buscant el punt d’inflexió definitiu que tanque la renovació per el conjunt de Mestalla.

Recordar que durant el mercat de l’estiu, el jugador ja va ser vinculat amb el Fenerbahçe turc, una informació que, tot i que va ser confirmada per el propi Club otomà, podia llegir-se com un moviment que provocarà la precipitació del Club valencianista en busca de la renovació desitjada per el propi jugador, qui ja va deixar ben clar fa unes setmanes estar molt còmode a un equip Champions com el VCF i dins de la millor Lliga del món. Tota una declaració d’intencions per buscar el seu futur més immediat com a jugador del València CF.