ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça estudia fitxar a Javi Guerra e incloure jugadors en l’operació

Per Mauro Pérez · 31 Maig, 2024

El FC Barcelona està avaluant la possibilitat d’incorporar a Javi Guerra a la seua plantilla. El jove talent ha captat l’atenció del club català, que busca enfortir el seu equip de cara a la pròxima temporada. Per a reduir el cost de l’operació, el Barça està considerant incloure a algun jugador de la seua masia en l’acord. Deco, director esportiu del Barça, ha afirmat que el club compta amb la capacitat financera per a dur a terme esta contractació.

L’interés del Barça per Javi Guerra no és nou, però les recents declaracions de Deco confirmen que el club està en una posició sòlida per a fer front a l’operació. La inclusió de canteranos en el tracte no sols disminuiria el desemborsament econòmic, sinó que també podria oferir al club venedor l’oportunitat d’incorporar joves promeses amb potencial, segons ha informat Mundo Deportivo.

La Masia, famosa acadèmia de formació del Barça, podria jugar un paper crucial en esta operació. Jugadors joves que han demostrat la seua vàlua en les categories inferiors del club podrien ser inclosos en l’acord, la qual cosa beneficiaria a les dos parts: el Barça reduiria el cost total del fitxatge i el club valencianista rebria talents emergents per a desenvolupar. Deco ha reiterat que el Barça està preparat per a afrontar la contractació de Javi Guerra.