+  FITXATGES  

El Barça està molt interessat en Mustafi

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2015

L’enorme evolució que ha fet Shkodran Mustafi des del dia que va arribar a València no ha passat desapercebuda a ningú. Si ja és cert que, abans de vindre al club blanquinegre, el defensa ja havia demostrat una gran valia que l’havien dut a formar part de la plantilla de la selecció alemana que va guanyar el Mundial 2014. L’any passat va quallar una grandíssima temporada com a soci ideal de l’argentí Nico Otamendi, i esta temporada, amb l’eixida del general, ha iniciat la temporada com el mur defensiu de l’equip sent un dels jugadors més destacats d’este començament.

Mustafi és seguit pels millors equips del continent. Ja va sonar com a substitut de Sergio Ramos en el Reial Madrid este mateix estiu i l’ombra del Bayern de Munich continua darrere d’ell. Ara, segons ha informat RadioSport, el FC Barcelona estaria molt interessat en el central alemany del València CF. El club blaugrana li ha fet un seguiment individualitzat, l’han vist jugar en directe i estan convençuts què és el perfil de jugador que volen per a reforçar la seua defensa. De fet, ja han iniciat converses amb l’agent de Mustafi per traslladar-li l’interés.

El ‘5’ valencianista té una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros i també s’apunta a què el club blaugrana estaria preparant una oferta de cara al pròxim mercat d’hivern on ja podrà inscriure jugadors després de la sanció de la FIFA, o de cara al pròxim mercat d’estiu.