+  ACTUALITAT  

El Barakaldo inclou la Senyera valenciana a la samarreta per a la Copa

Per Pere Alapont · 11 Novembre, 2015

El Barakaldo Club de Futbol, rival del València a l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei, ha dissenyat una samarreta commemorativa d’eixa cita tan important per al conjunt basc que inclourà al seu coll les banderes d’Euskadi i la Comunitat Valenciana.

Les cites seran el 2 i el 16 de desembre, però des de ja es pot adquirir aquest uniforme especial, de la marca Errea, per 45 euros. Des de la mateixa entitat oferixen aquest producte com un “record històric de tan important encontre”.

Per a tot aquell aficionat valencianista que desitge fer-se amb ella, pot sol·licitar-la enviant un correu a contacto@barakaldocf.com, incloent el nom complet, els cognoms, un telefon de contacte i la talla. Des del club es posaran en contacte amb el demandant per a indicar la forma de pagament.

Un bon record no només per als aficionats del Barakaldo, sinó també per als valencianistes que vulguen guardar una porció d’història del seu equip i agrair a la vegada el detall d’aquest conjunt que lidera el grup II de la Segona B.

baraka