ACTUALITAT  

El bar de Manolo el del Bombo tanca de forma definitiva

Per Pablo Marquez · 04 Agost, 2020

La crisi del coronavirus ha afectat moltíssima gent i ha causat pèrdues econòmiques en molts sectors del país. El sector de l’hostaleria s’ha vist molt perjudicat, perquè la gent no podia eixir de la seua casa per a consumir. Este ha sigut un dels motius pel qual Manolo el del Bombo s’ha vist obligat a tancar el seu bar. A més, s’afegeix un problema de salut.

UN BAR EMBLEMÀTIC

El bar de Manolo el del Bombo està situat al costat de Mestalla i ha viscut, al llarg dels anys, moltes anècdotes futbolístiques i moltes prèvies d’aficionats que després entraven a Mestalla per a veure al seu València. És un bar amb molta història valencianista.

El famós aficionat del València i de la selecció espanyola va afirmar en el Transistor que està en una situació “molt mala” i no tindrà ni per a menjar. Per això, s’ha vist obligar a tancar un bar que sempre estarà al cor dels aficionats del València.

Cal recordar que fa uns anys, Manolo el del Bombo recorria les grades de Mestalla amb el seu bombo per animar al seu València. Manolo ha estat present en tots els moments històrics del club i és una figura molt estimada entre l’afició valencianista.

UN NOU NEGOCI

El bar de Manolo el del Bombo ha sigut comprat per Manolo Bakers, un negoci en el qual Alvaro Morata està vinculat i que es dedica a fer “croissants manolitos”. Es tracta d’un café bar que estarà situat al costat de Mestalla prompte.

Els aficionats recordaran per sempre el famós bar de Manolo, però açò ja és història, perquè el bar ha dit adéu de manera definitiva. Amb l’adéu del bar, el València ha perdut una mica de la seua ànima, ja que era un lloc molt emblemàtic que desprenia valencianisme.