+  PRIMER EQUIP  

El baló de la Champions regressa a Paterna

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2015

El València CF va regressar ahir als entrenaments. En la ment dels jugadors, després d’acabar ja amb la pretemporada, comença a aparèixer el moment clau de la temporada, la prèvia de la Lliga de Campions. De fet Nuno va reunir-se amb tot el grup a una xarrada de vora 10 minuts per tal d’encarar este partit, que pot suposar un punt d’inflexió a l’entitat blanquinegra.

Amb la prèvia a 8 dies, el treball de camp es realitza amb la pilota oficial de la Competició europea per excel·lència. L’esfèric de les estrelles ha tornat per a ser protagonista a la Ciutat Esportiva del VCF. Més de 2 anys ha tingut que passar per tornar a començar a olorar el que és una de les millors competicions per Clubs.

Les bones noticies continuen al conjunt blanquinegre en forma de recuperacions físiques. Primerament, Antonio Barragán ja s‘ha reincorporat amb total normalitat amb la resta dels seus companys. El lateral dret ja ha oblidat els problemes que el tenien apartat des de l’stage a Alemanya per un colp a la cama. El següent, André Gomes. El portuguès continua amb la seua progressiva reinserció al grup amb una bona acceptació del treball i amb major intensitat. Continuen les bones senyals del mig centre luso.

Hui el treball continuarà de bon matí en sessió única, a les 9:00h . La carrega cada volta és més especifica i les dures sessions físiques ja queden enrere per a be del grup.