+  PRIMER EQUIP  

Eixida Otamendi: Imminent

Per Blanquinegres · 16 Agost, 2015

Segons apuntava el diari Las Provincias, l’eixida de Nico Otamendi apunta a imminent. Pareix que tot el culebró, del qual no hem perdut detall, està a punt d’arribar a la seua fi. La voluntat del jugador s’ha imposat a la del Club i la destinació final del central argentí serà la Premier League, el Manchester City.

Els detalls de l’operació estarien detallant-se a hores d’ara, baix la supervisió de Nuno. Continuant amb la informació de Las Provincias, l’operació podria incloure a Eliaquim Mangala, central que a l’igual que Otamendi va aterrar la temporada passada a l’Etihad Stadium a canvi de 40 milions del FC Porto. El punt de la discòrdia es troba en la cessió que planteja el Club anglès, d’un any sense opció de compra, ni res.

Curiosament, de tancar-se esta operació en les formes que indiquem, el central francès compartiria un vincle amb Otamendi, el seu passat al conjunt de Dragões portuguesos. Altra cosa que podria remeiar la marxa de l’argentí és la reposició momentània que el VCF trobaria amb Mangala, ja que el canvi de cromos més la pertinent ofert citizen seria ràpida.

Otamendi, per últim, ha abandonat les instal·lacions de Paterna amb un acomiadament efectiu amb els seus compatriotes Enzo Pérez i Rodrigo de Paul.