La millor informació del ValènciaCF en valencià

EDINSON CAVANI: “Sempre vaig tindre al meu cap vindre al València”
,

EDINSON CAVANI: “Sempre vaig tindre al meu cap vindre al València”

COMPARTIR

-->

Edinson Cavani ha sigut presentat com nou davanter del València. L’uruguaià ja està a les ordres de Gennaro Gattuso i confia en poder ajudar als seus companys i aconseguir objectius ambiciosos a final de temporada. 

Decidisc vindre a este club perquè és un club gran. Porta temps sense estar a dalt però porta dos anys jugant finals. Amb l’entrenador he parlat. Té la seua manera de portar el grup, el seu treball, disciplina. Això suma per a prendre una decisió.

Mai he volgut ser com ningú. Ha volgut treballar per a estar sempre bé. M’ha tocat en la meua carrera donar-ho tot, per a ser el millor Cavani. Un sap que té una experiència i que es creen expectatives. Només desitge estar al més prompte possible en el camp.

És una responsabilitat. Un té una carrera darrere i molts anys en el futbol i s’ha guanyat el seu respecte per tot el que ha fet. Això cal continuar mantenint-ho. És una bonicaa responsabilitat.

Sempre vaig tindre al meu cap vindre al València, perquè és un gran club. És una gran ciutat i té una gran afició amb passió. Ací no es parla de diners, perquè hi havia altres propostes. Hi havia un sentiment que em deia de vindre ací.