Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Edinson Cavani es desvincula del València

Per Manel Rumbau · 28 Juliol, 2023

Edinson Cavani deixarà de ser una de les creïlles calentes d’aquest mercat de fitxatges. El València va prendre una decisió ferma en voler descartar i deixar al marge a jugadors importants en la part inicial de la temporada passada com Marcos André, Castillejo i el mateix Cavani.

La setmana passada, el club va comunicar al representant de Cavani que tenien intenció de rescindir el contracte i que Rubén Baraja no comptava amb Cavani per a la temporada. Des d’eixe moment, va començar un procés de negociació entre totes dues parts per a tractar d’arribar a un acord que, després d’intenses negociacions, finalitzarà hui.

El davanter urugaià, per tal d’acabar confirmant la seua desvinculació del club, no ha acudit a l’entrenament de l’equip aquest matí. Per tant, es qüestió d’hores que Edinson Cavani deixe de ser jugador del València CF.

Acord per a la rescisió de contracte

Ara mateix, segons informa Héctor Gómez, la gran novetat es que tant València com Edinson Cavani han acordat la rescisió del contracte que compartien fins l’any 2024. D’aquesta forma, el davanter urugaià ja té via lliure per tal de firmar amb Boca Juniors, el seu pròxim equip a la seua gran carrera esportiva. 

A falta de oficialització per part del club de Mestalla, Edinson Cavani deixa el València C.F després d’una temporada més que complicada a la capital del Túria. Serà presentat dilluns que ve amb el conjunt “xeneize”.