ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dura declaració de Jenni Hermoso contra Rubiales

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2023

Un nou capítol del ‘Cas Rubiales’ ha eixit ara a la llum. El programa ‘Cógido 10′ en Telecinco ha tingut accés al relat que la futbolista del Pachuca va donar davant la tinenta fiscal de l’Audiència Nacional Marta Durántez per a formalitzar la seua denúncia sobre l’expresident de la RFEF.

La jugadora, visiblement afectada, va relatar davant la tinenta fiscal de l’Audiència Nacional Marta Durántez com va viure ella els fets que li van portar a presentar una querella contra l’expresident Luis Rubiales i com li està afectant. “Quan estàvem en la cerimònia del lliurament de medalles, em posa la medalla. Jo salude a la reina, abraçada a la seua filla i ja el següent era Rubiales. Jo li abrace i el primer que li dic en abraçar-ho és ‘la que hem embolicat’ i pega un bote sobre mi i em mantinc ferm. Conforme baixa l’única cosa que record és que em va dir ‘aquest Mundial ho hem guanyat gràcies a tu. El següent que record són les seues mans sobre el meu cap i el bes en la boca”.

Jenni Hermoso va declarar també davant la tinenta fiscal de l’Audiència Nacional Marta Durántez que tot l’ocorregut li està afectant seriosament en la seua vida particular i s’ha sentit indefensa. “No he eixit de casa, per què he d’estar reprimida. Crec que no meresc haver viscut tot això. Van tacar la meua imatge i vaig sentir que ningú em protegia”.

La jugadora reconeix davant la Fiscalia que el va sorprendre el bes de Luis Rubiales: “Capacitat de reacció? No, ni m’ho l’esperava. Com ho anava a esperar en eixe escenari, en una final del Mundial… Ni vaig buscar eixe moment, ni sé res perquè es duguera a terme eixe acte. En eixe moment estava en xoc per eixa celebració. Un fet històric que ens ha costat la vida aconseguir-ho. En cap moment em podia esperar que passara això. I sobre la pregunta clau de si el bes va ser consentit, Jenni Hermoso va respondre davant la Fiscalia amb rotunditat: “No. No em vaig sentir respectada ni com jugadora ni com a persona”.