+  PRIMER EQUIP  

La dupla Alcàcer-Negredo és la solució de Nuno

Per Alex Chardí · 24 Septembre, 2015

Després de deixar-se a la graderia a Negredo davant el Betis, i deixar-se als dos ‘9’ purs a la banqueta davant l’Espanyol, Nuno ha vist la solució als problemes golejadors del València en la dupla formada per Alcàcer i Negredo. Juntar als dos ariets obligarà a Nuno a usar un esquema 1-4-4-2 per primera vegada temporada, deixant a un costat l’1-4-3-3.

La idea de Nuno per a este partit és la de buscar els remats definitius que tant li està costant al VCF en estes primeres jornades. Negredo i Alcàcer estaran acompanyats pels dos extrems més ràpids i desequilibrats de la plantilla: Sosó Feghouli i Bakkali.

Amb eixe atac ha provat en la prèvia del partit davant del Granada. Jaume continuarà defensant la porteria valencianista, Cancelo, Mustafi, Vezo i Orban serà la línia defensiva i el doble pivot estarà format per Enzo Pérez i Dani Parejo, que tornarà a ser titular després de quedar-se a la banqueta davant l’Espanyol.

A pesar del descart per decisió tècnica d’Abdennour, es pot dir que Nuno anirà amb tot per tal de començar a reconquerir a la seua afició.