ACTUALITAT  

Dos promeses portugueses podrien vindre al VCF

Per Blanquinegres · 29 Juliol, 2020

Els defenses Diogo Leite i Tomás Esteves es podrien incorporar a la plantilla valencianista.

Estos jóvens portuguesos són molt reconeguts en Porto i és molt probable que opten per a estar en la llista de jugadors per a disputar la Copa de Portugal. Però a pesar de disputar eixa final el dissabte contra el Benfica, des de Portugal ja asseguren que els dos jugadors de la cantera del Porto podrien abandonar les seues files per a sumar-se a la banqueta valencianista.

Les negociacions tant amb Diogo com Tomás estan molt avançades. La xifra que demanen per ells és de 30 milions d’euros. Ambdós jugadors no tenen molta probabilitat d’ocupar l’onze titular la pròxima temporada, per tant, una de les opcions que contemplen és eixir del club.

DIOGO LEITE

Diogo Filipe Monteiro Pinto Leite és un del jugadors més jóvens de la plantilla del Porto.

Té 21 anys i juga com a central. El portugués ha jugat 9 partits en la Lliga Noos, d’ells 2 titular. El jugador no ha acabat d’entrar en els plans del tècnic Sergio Conceiçao, però a pesar que en lliga no haja tingut molta participació, en copa ha sigut un dels principals protagonistes.

Esta operació ja es va posar en marxa entre febrer i març però la pandèmia la va paralitzar.

TOMÁS ESTEVES

Tomás do Lago Pontes Esteves és altra de les promeses del club portugués.

Format en la cantera del Porto i amb contracte fins a 2024, Esteves va debutar amb el primer equip en dos ocasions de la Lliga Noos apesar de que va tindre poca participació. Però cal destacar que ja és internacional sub 21.