ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos partits de sanció per a Marcos André

Per Alex Alfaro · 05 Octubre, 2022

Marcos André ja sap que sanció tindrà després de la seua expulsió davant l’Espanyol. Gatusso no podrà comptar amb el davanter brasiler per als dos pròxims partits, tal com ha fet oficial el Comité de Competició. Es perdrà les trobades davant Osasuna i Elx.

Així ho han anunciat: «Suspendre per 2 partits a Sr. Marcos Andre De Sousa Mendonça, en virtut del artícul/s 130.2 del Códic Disciplinari i amb una multa accessòria al club en cuantía de 700,00 € i de 600,00 € a l’infractor en aplicación de l’art. 52».

L’acta de Pizarro Gómez deia el següent: «En el minut 85 el jugador (22) De Sousa Mendonça, Marcos André va ser expulsat pel següent motiu: Colpejar a un adversari amb la seua mà en la cara estant la pilota en joc, sense estar en disputa entre tots dos».

Entrenament

Després d’un dia de descans, el València ha tornat a treballar en el camp de la Ciutat esportiva de Paterna. Aquest es tracta del penúltim entrenament de la setmana, ja que s’enfrontaran al club atlètic Osasuna divendres que ve.

La mala notícia del dia ha sigut que Samu Castillejo no s’ha entrenat amb els seus companys. El davanter ha treballat en solitari en el gimnàs. Gattuso confirme en la roda de premsa posterior, a l’empat contra l’espanyol que el futbolista andalús, havia sigut retirat en el descans per unes molèsties. Per aquest motiu, Castillejo no ha entrenat i s’espera que no puga estar disponible contra Osasuna.

D’altra banda, la bona notícia ha sigut que Yunus Musah ja està entrenant amb els seus companys i sí que estarà disponible per al partit. El migcampista nord-americà s’ha perdut els últims partits per lesió i Gattuso no va voler arriscar perquè no tinguera una recaiguda.

Demà, serà l’últim entrenament de la setmana. Tindrem l’ocasió d’escoltar a Gattuso per a conéixer l’última hora de l’estat dels futbolistes i algunes pistes sobre el possible onze. De totes maneres, s’espera que tot siga molt similar a hui.