ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos laterals del Mestalla s’entrenen amb el primer equip degut a les baixes

Per Joan Marc García · 28 Septembre, 2023

El València compta amb una plantilla molt curta degut a la nefasta gestió deportiva d’aquest estiu, una més. Això, sumat a les possibles lesions o sancions, fa que Braja tinga que tornar a “tirar” de l’Acadèmia del València per poder completar les convocatòries i fins i tot, alguns onzes titulars.

El capità del València, José Luís Gayà, que es va retirar lesionat al partit front a la Reial Societat, realitzarà en el dia de demà les proves mèdiques per a conéixer el grau i l’abast de la seua lesió per a concretar una valoració definitiva. Les primeres impressions no semblen indicar que la lesió serà greu,  però la presència de Gayà en el pròxim partit contra el Betis està descartada. Gayà estarà al voltant de 2 setmanes de baixa.

El València no passa pel millor moment, a causa dels resultats dels últims dos partits de lliga i la contínua entrada de jugadors a una infermeria, que cada vegada compta amb més futbolistes. La lesió de Gayà s’ajunta amb la dels altres laterals de l’equip valencianista, les de Jesús Vázquez, Thierry Correia i Dimitri Foulquier.

Diego Moreno i Carlos Alemán: els dos laterals del Mestalla que ja entrenen a les ordres de Baraja

Amb les absències dels laterals del primer equip valencianista, Rubén Baraja ha hagut de cridar a dos laterals del València Mestalla per a l’entrenament de hui. Diego Moreno i Carlos Alemán han sigut els triats per Baraja per a suplir les baixes de Thierry Correia, Dimitri Foulquier, Jesús Vázquez i José Luís Gayà.

En el cas de que Rubén Baraja decidira substituir el lateral esquerre amb un jugador del filial, aquest seria el suplent Diego Moreno, ja que Simón Luca, el titular del Mestalla, no pot pujar per  la seua edat, ja que no es pot tindre al primer equip amb fitxa de filial un jugador més major de 23 anys (25 si és porter), per tant, si puja, s’ha de quedar per a tota la temporada. Per la seua part, Carlos Alemán seà l’elegit de substituir a Thierry durant la seua baixa.