ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos jugadors entrenen en solitari

Per Alex Alfaro · 15 Març, 2023

L’entrenament del València de hui, en la prèvia del partit del cap de setmana enfront de l’Atlètic de Madrid, ha activat dos alarmes importants que han espantat a l’afició valencianista.

Hugo Duro i Jose Luís Gayà han entrenat en solitari. El primer d’ells per un colp en el turmell, no obstant això segons ha pogut confirmar Blanquinegres ha completat l’última part de l’entrenament amb el grup.

D’altra banda, Gayà també ha entrenat en solitari. Es tracta d’una sessió que ja estava prevista únicament per a controlar esforços.

Els dos futbolistes estan bé físicament i demà entrenaran amb normalitat al costat de la resta dels seus companys. A més, no tindran problema per a estar presents en la convocatòria del divendres per a viatjar al Civitas Metropolitano.

L’altre punt d’interés estava en Edinson Cavani, que ha tornat a finalitzar una nova sessió d’entrenament amb el grup i certifica la seua presència dissabte que ve. A partir d’ara comença el debat sobre si haurà de començar el partit com a titular o si per contra haurà d’esperar a tindre minuts des de la banqueta