ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos jugadors del València treballen en Paterna a pesar de tindre dia lliure

Per Javi Richart · 22 Abril, 2024

Després de la derrota per 1 a 2 davant el Real Betis, el València CF ja treballa per pegar-li la volta a la situació i continuar lluitant per Europa. El grup va fer aquest diumenge la sessió de recuperació, i durant dilluns i dimarts gaudirà de dos dies lliures. 

Dimecres, a partir de les 10:30 h, els de Rubén Baraja començaran a preparar l’encontre de la Jornada 33 contra el FC Barcelona a Montjuic. Un partit molt complicat, però també important per no descolgar-se en la lluita per la 7a posició.

Hui, l’equip tenia dia lliure. En canvi, Yaremchuk i Gayà han acudit a la Ciutat Esportiva de Paterna per continuar amb les seues respectives recuperacions, com ha informat Javi Teruel per al Diari AS. No obstant això, es preveu que cap dels dos jugadors arribe per a l’encontre contra el Barça, però a les pròximes setmanes podrien tornar al grup.

Gayà pateix una lesió al múscul quàdriceps de la seua cama esquerra, mentre que Yaremchuk pateix una lesió de musculatura isquiotibial de la seua cama esquerra. Ambdós futbolistes treballen de debò per tornar al més aviat possible i ajudar a l’equip en aquesta recta final. Diakhaby, lesionat de llarga duració, tanca la llista de lesionats.