ACTUALITAT  

Dos jugadors del València apercebuts de sanció

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2024

El València C.F ja es troba concentrat per a enfrontar-se al Vila-real a partir de les 21.30 en el primer partit de l’any. Malgrat l’hora i el dia de la setmana, Mestalla es prepara per a un altre ple fins a les banderes.

Marcelino torna a la que va ser la seua casa durant dues temporades i unes setmanes fins que Peter Lim va decidir carregar-se el projecte més il·lusionant de l’última dècada. Els homes de Baraja arriben amb bona moral després d’emportar-se els tres punts de Vallecas

Baixes per al dia de hui

Thierry i Diakhaby es perdran el partit per sanció. Al costat del central, Amallah també està convocat per a la Copa Àfrica i Almeida encara no s’ha recuperat de la seua lesió.

La convocatòria la completa César Tárrega, Rubén Iranzo, Pablo Gozálbez, Hugo González, Ali Fafal i Otorbi. Gayà i Javi Guerra finalment sí que han entrat.

Dos jugadors apercebuts

En el cas de vore la targeta groga, dos jugadors es perdran el partit contra el Cadis del pròxim 14 de gener en el Ramón de Carranza. En eixe cas Paulista i Fran Pérez sumar 4 grogues i no tindran marge de maniobra.