ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos exvalencianistes candidats a la banqueta del Sevilla

Per Alex Alfaro · 17 Desembre, 2023

El Sevilla està en una crisi pràcticament comparable amb la situació del València. El Director Esportiu ja no té credibilitat. Molt prop dels llocs de descens. Dos destitucions d’entrenadors. Una vegada més, els resultats obliguen a buscar ‘un pla C’ en aquesta temporada i els andalusos ja tenen en cartera a dos possibles inquilins: Javi Gracia i Quique Sánchez Flores, segons ha informat Relevo.

“Hem de buscar solucions”, ha dit un resignat Víctor Orta, que va apostar fort per Diego Alonso i que havia defensat a l’uruguaià aferrissadament. Però els resultats manen en el futbol i ara tant el director esportiu com els dirigents ja treballen per a buscar eixe revulsiu en la banqueta que permeta que el Sevilla isca de l’espiral negativa de resultats.

Tant Quique Flores com Javi Gracia ja van tindre fa uns anys l’oportunitat d’entrenar en Nervión. Gracia, en aquell Sevilla sense Monchi que, amb Óscar Arias als comandaments de la direcció esportiva, va apostar d’inici per un estil de joc més fi i va contractar a Eduardo Berizzo. Els mals resultats van propiciar la seua eixida, en un moment complicat per al tècnic argentí, que acabava de ser operat d’un càncer de pròstata.

L’oportunitat de Quique Sánchez Flores es va produir dos anys després. Després de deixar la Roma i tornar a la seua Sevilla, Monchi havia de començar una xicoteta revolució en aquesta nova etapa. El madrileny era un dels candidats que el de Sant Ferran tenia al cap