ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos equips interessats en César Tárrega

Per Blanquinegres · 22 Desembre, 2023

El València es planta en el final de l’any 2023 amb molts dubtes de cara al que succeirà la segona part de la temporada. D’una banda, Peter Lim no autoritza cap fitxatge i la direcció no signarà a nous jugadors per a una plantilla curta i mal planificada, i d’altra banda, augmenta la possibilitat que algun dels centrals isca al mes de gener.

Per a l’entitat, jugadors com Mosquera i Yarek Gasiorowski estan totalment descartades les seues eixides i els futbolistes que podrien eixir són Gabriel Paulista, Cenk Ozkacar o Mouctar Diakhaby. L’eixida d’algun d’aquests tres valencianistes deixaria lloc en l’equip a César Tárrega, del València Mestalla. El jugador dirigit per Miguel Ángel Angulo ha estat prop de marxar-se a l’Alabés, però el València ha canviat les condicions, i de moment l’equip basc no les ha acceptades.

L’equip che ha desestimat la primera oferta llançada per el Deportivo Alabés de Luís García Plaza, que necessita un central. L’Alabés volia incorporar a les seues files a Tárrega en forma de traspàs per una baixa quantitat econòmica i donant un percentatge de futura venda per al València, condicions que l’entitat valencianista no ha acceptat.

El València sap que a César Tárrega li vindria bé eixir del València Mestalla a la recerca d’oportunitats en la Primera Divisió o en Segona perquè creuen que té condicions per a arribar i mantindre’s en l’elit, però la seua eixida no serà a qualsevol preu. Tárrega té dos ofertes més de Segona Divisió, i de moment es queda al València Mestalla a l’espera d’una nova oferta que satisfaça els interessos de les tres parts, César Tárrega, València i club de destí.

Per part seua, el València busca aconseguir una bona quantitat econòmica amb l’eixida de César, sinó es completa l’eixida en forma de cessió. El València va alterar les condicions d’eixida de Tárrega que es plantejaven en el moment de la negociació, i de moment l’Alabés no han acceptat arribar a les noves pretensions valencianistes, així que el jugador continua defensant la camiseta del València a l’espera d’una nova oferta que agrade a totes les parts.

Dos equips més interessats en César Tàrrega

Segons ha desvelat esportbase, hi han més equips interessats en César Tàrrega, tant en primera divisió com en segona. Un d’ells es el CD Eldense, qui vol reforçar la posició de central de manera urgent. No obstant, no veuen amb bons ulls pagar la totalitat de la fitxa de César. En primera divisió també ha despertat l´interès del Rayo Vallecano, qui continua esperant a saber en qué condicions es produiria l´eixida.