+  PRIMER EQUIP  

Dos dies i l’hora de la veritat

Per Pere Alapont · 17 Agost, 2015

Ha arribat la setmana en què, per molt fort que sone, el València es juga tota la temporada i el seu present econòmic i esportiu. Amb el maldecap de l’operació Otamendi, que s’ha tancat d’una manera que la gent deuria considerar molt satisfactòria, la plantilla que resta es prepara i ultima físicament per al primer assalt de la prèvia de Champions.

Dimecres a partir de les 20.45, els de Nuno comencen a jugar-se el prestigi i els diners que suposaria superar l’eliminatòria contra el Mónaco. Per a eixe partit, el cos tècnic no ha preparat cap sessió més intensa de les que es vénen fent fins ara, ja que el treball ha sigut constant i regular durant tota la pretemporada.

La plantilla s’exercitarà hui i demà a partir de les 9 del matí a la Ciutat Esportiva de Paterna. Dimarts a la nit ja es concentrarà a la Capital del Túria per a descansar i centrar-se únicament en la cita de dimecres.

La feina ja està feta. El treball i la implicació dels que estan és indiscutible i l’afició també complirà; només cal veure les poques entrades que resten a les taquilles de Mestalla. Tot preparat perquè sone l’himne de les estreles a l’avinguda de Suècia i l’afició torne a somiar.