Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Dos alternatives que va estudiar el València per a la banda i el migcampista

Per Blanquinegres · 17 Gener, 2023

El València continua movent-se en el mercat i intentant tancar la primera operació. La idea inicial era que Gattuso poguera viatjar amb dos reforços a Gijón per a disputar l’eliminatòria de Copa del Rei encara que tot apunta que ho farà amb les mans buides. L’opció més propera, que nosaltres sapiem, és la de Januzaj que ahir el Sevilla el va deixar fora de la convocatòria perquè, segons la televisió oficial del Sevilla, estava tramitant la seua possible eixida del mercat de fitxatges de d’hivern.

No obstant això, no ha sigut l’única alternativa que ha pogut moure el València. Un exemple per a la banda és el cas de Facundo Pellistri, encara que tal com ha informat el portal Relevo el Manchester United li va tancar la porta d’eixida després que el València sol·licitara una cessió.

Una altra opció per a la banda és el cas de Sergi Canós. Al principi el Brentford demanava 6 milions d’euros però les demandes han baixat a 2,5 milions. No obstant això, és una opció que en cas que finalment es concrete, seria per al mercat estival.

Per a la posició de migcampista, el club ha plantejat alternatives com el cas de Florian Grilithsch, encara que des de l’Ajax es va negar l’opció. L’opció de Nahitan Nández continua viva, encara que el València no ha aconseguit rebaixar les pretensions econòmiques. El nom d’Ander Guevara també ha estat damunt de la taula ja que la seua participació en La Liga Santander està sent testimonial i en cas que la Reial Societat li deixara eixir seria per al pròxim mercat.