+  PRIMER EQUIP  

Física sessió per preparar el duel amb el Celta amb visita il·lustre

Per Blanquinegres · 13 Maig, 2015

El vestidor del VCF tenia en el dia de hui una dura jornada de treball. Per tal de perfilar el que serà el partit que pot certificar, 3 anys després, al Club blanquinegre com equip ‘Champions’, Nuno havia preparat una doble sessió.

A la primera part de l’entrenament, celebrada este matí, el VCF ha treballat en una física sessió, finalitzada amb suaus exercicis de baló que ha comptat amb la presencia d’uns dels mítics del futbol, els germans Neville, Gary i Paul, ex del Manchester United entre d’altres en una intensa jornada de calor a Paterna.

Esta cèlebre visita ha sigut conduïda per Salvo, Kim Koh i Lay Hoon, presentant totes les instal·lacions que formen la Ciutat Esportiva de Paterna. Els Neville, hauran pres bona nota per tal de copiar el model GloVal per al Club que dirigeixen junt a altres mítics del United, la coneguda ‘Classe del 92’, el Salford City, on també té participació el màxim accionista del VCF, Peter Lim.

Com dèiem, la jornada de hui dimecres estava dissenyada per a que fora en doble sessió de treball, però les altes temperatures que colpegen la Comunitat, en concret la Capital del Túria ha fet que l’entrenament programat per a esta vesprada, a les 18:00, hi haja sigut desconvocat per tal de cuidar al jugadors tot prop del final de temporada.