La millor informació del ValènciaCF en valencià

Djene i Arambarri encara són objectius del València
,

Djene i Arambarri encara són objectius del València

COMPARTIR

728-90

Eren peticions expresses de José Bordalás. El València ho sap i vull fer un esforç per a contentar a l’entrenador. Per això, intentarà fitxar a Arambarri i Djene. Al llarg de tot l’estiu, el club de la Capital del Túria ha buscat la fórmula de traure a Mauro Arambarri. El migcampista uruguaià seria la incorporació ideal per a José Bordalás. Per este motiu, el club no ha incorporat a cap migcampista, ja que la intenció és esperar al jugador del Getafe.

El València haurà de fer un esforç en el mercat d’hivern

De fet, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València podria intentar fer un esforç econòmic per a poder incorporar a Mauro Arambarri i a Djene. De moment, les ofertes que va presentar l’equip de la Capital del Túria per ells van ser rebutjades pel Getafe, perquè l’equip madrileny les considerava insuficients.

No obstant això, els dos futbolistes coneixen a Bordalás i són conscients de què podrien ser molt importants en este nou projecte que ha començat en el València CF. Ara mateix, Bordalás haurà d’esperar fins al mercat d’hivern per a poder tornar a intentar els seus fitxatges. L’entrenador alacantí sap que el jugador que més li costarà és Mauro Arambarri. El migcampista uruguaià és més jove que Djene i és un dels futbolistes més importants del Getafe.

La intenció del club és fitxar als dos futbolistes, però tampoc volen deixar-se molts diners en eixes incorporacions, perquè l’economia del club no està en el millor moment. Per este motiu, la capacitat negociadora del València CF haurà de ser determinant si té el desig d’incorporar a Mauro Arambarri i a Djene.