ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diversos valencianistes increpen a la directiva del València a Madrid

Per Joan Marc García · 11 Novembre, 2023

El València visita el Santiago Bernabéu amb la frescor de la Quinta del Pipo i amb la inèrcia de quatre jornades sense conéixer la derrota. L’equip de Baraja suma 18 punts, la qual cosa li situa lluny dels llocs de descens i amb Europa més prop del potser esperat a principi de curs.

Li arriba ara una prova de foc com és la visita al Santiago Bernabéu, on el València porta 15 anys sense conéixer la victòria i on cap dels seus jugadors ha guanyat amb la seua ni amb cap altra samarreta. En veritat diversos d’ells debuten en el feu blanc.

Baraja exigeix als seus jugadors que, com a mínim, demostren els senyals d’identitat que els estan caracteritzant en aquest primer terç de curs: intensitat, agressivitat, pressió, verticalitat… Per a això, l’entrenador val·lisoletà a penes modificarà l’alineació dels últims tres partits.

A diferència d’altres anys, el València ha decidit modificar la rutina que venia sent habitual per viatjar. Per a l’anada, s’han desplaçat a través d’un tren AVE de Renfe, amb una duració de dos hores des de l’estació Joaquín Sorolla fins a Chamartín, mentre que el retorn serà a través de carretera amb autobús en finalitzar el partit, tal com han informat fonts del club.

En l’arribada de l’expedició valencianista, diferents aficionats del València han coincidit amb els futbolistes i la directiva del club de Mestalla. Alguns aficionats han increpat a la directiva del club a la seua arribada, s’han sentit crits de “mentidera” o “fora d’ací” dirigits a la presidenta, Lay Hoon.