ACTUALITAT  

Diverses penyes valencianistes abandonen l’Agrupació de Penyes per inacció

Per Alejandro Fernandez · 28 Novembre, 2023

El València passa per una delicada situació a nivell institucional i l’afició valencianista realitza qualsevol acció contra aquells que no hagen sigut crítics amb la gestió del màxim accionista, Peter Lim. És per això, que algunes penyes valencianistes han passat a l’acció contra l’Associació de Penyes Valencianistes, qui va ser l’última en pronunciar-se sobre la mala administració al València.

Fins a huit penyes valencianistes han marxat de l’Associació de Penyes Valencianistes per la inacció de Meriton. Entre elles, es troben les penyes 18 de Març, València Sud, Viachers, Puçol, Llamosí, Calavera, Ondara i Campanar. Aquest moviment per part d’aquestes penyes arriba pel descontentament amb l’Agrupació.

De moment són les huit penyes nomenades les úniques que han marxat de l’Agrupació, però s’espera que en els pròxims mesos siguen més penyes les que passen a l’acció i repliquen aquest moviment.

L’Agrupació de Penyes Valencianistes va ser l’últim col·lectiu a oposar-se a Peter Lim. La societat va oficialitzar que estaven en contra de Lim i que aquest havia de vendre totes les seues accions, després d’una assemblea general extraordinària. En ella es va constatar que l’Agrupació continuaria fent costat als jugadors, entrenador i cos tècnic i que passava a l’oposició enfront del màxim accionista.

Així mateix, la pròpia Agrupació de Penyes Valencianistes va manifestar que secundaran i estaran al capdavant de qualsevol moviment ciutadà realitzat pels valencianistes en contra de Peter Lim i de la seua gestió de l’entitat, a més de que realitzarà actes de la mateixa índole.