ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dimitrijevic “Arribe amb moltes ganes”

Per Jaime March · 10 Agost, 2021

Ahir va arribar Jasiel Rivero, hui era el torn de Nenad Dimitrijevic. El base normacedoni arribava a la capital del Túria i en l’aeroport li esperava Alfonso Castilla (delegat del primer equip).

Nenad, o Neno també anomenat, recalcava que aquesta etapa “és un repte molt il·lusionant. He intentat descansar una mica però també preparar-me per a arribar en molt bona forma per a la pretemporada, a la qual arribe amb moltes ganes”.

El base afirmava el mateix que Rivero “València Basket és un equip guanyador que cada any competeix per títols importants i enguany no és diferent. Estic molt content de ser ací, de conéixer als meus nous companys, començar ja la pretemporada i fer una gran temporada”.

Encara que siga un fitxatge, Dimitrijevic ja ha compartit vestuari amb 2 companys i coneix a altres dos “Amb Xabi he jugat des dels 14-15 anys. Amb Klemen l’any en Joventut vam estar molt a prop. A més també conec a Sam, conec a Dubi. Estic content d’estar amb ells una altra vegada”.

L’ex de la Penya parlava del que pot ajudar a l’equip “tant en atac com en defensa, crear per a tots, crear per a mi. Però intente ajudar a guanyar, només a guanyar. Aqueix és el meu objectiu, intentar fer tot el possible per a guanyar partits”.