ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Dimitrievski: “M’agrada el projecte esportiu del València perquè està en creiximent”

Per Manel Rumbau · 12 Juny, 2024

El València ha fet oficial este matí la incorporació de Stole Dimitrievski fins l’any 2026. El porter macedoni arriba a la capital del Túria després de completar sis temporades al Rayo Vallecano i per competir per la titularitat amb Mamardashvili, tot i que el futur d’este segon és i serà incert durant tot l’estiu.

Dimitrievski, que serà presentat en juliol una vegada s’incorpore al treball en la pretemporada valencianista, ha parlat per primera vegada com a valencianista als mitjans de comunicació del club de Mestalla.

 

Primeres hores com a valencianista

Estic molt content, molt feliç de poder arribar a un gran club com el València i estic amb ganes de començar. Han sigut un poc intenses amb la premsa i després el reconeixement mèdic ha anat tot bé, sense cap problema. Estic molt feliç d’estes primeres hores com a jugador del València.

 

Decisió de vindre

Des del primer moment quan estava l’interés del València i de diversos clubs, ho vaig tindre clar. Tenia il·lusió de vindre ací.  Conec pels amics, la ciutat…el club i mai vaig tindre dubtes d’anar a un altre equip. Sempre he tingut al València al meu cap i ací estic. M’encanta la història, m’encanta el club, que té una història molt gran i m’agrada el projecte esportiu del València perquè està en creixement. Té a jugadors joves que estan sent molt importants. El club i l’equip aniran cap amunt.

 

Perfil de jugador

Com a porter em definisc com un portera molt seriós, molt responsable i segur. Diversos entrenadors de porters em contaven que a partir de 27/28 anys et senties cada vegada millor i és veritat. La temporada passada (23-24) va ser la meua millor temporada en 1a i em sent bé, amb confiança, còmode en la porteria. Són anys en què millor rendiment he donat. Sempre cal fer un pas més. M’agrada millorar i sempre done el meu màxim per a millorar cada dia.

 

Camp de Mestalla

He parlat amb diversos amics meus de quan vaig vindre la meua primera vegada al Camp de Mestalla fa 6 anys. És l’estadi que més m’ha impressionat. Quan vaig eixir del túnel em va agradar la graderia i he preguntat a gent que són aficionats i conec la filosofia de com pensen i com són, l’estadi em va impressionar i m’agrada Mestalla.