ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diferents equips de l’Argentina es tornen a interessar en Cavani

Per Alex Alfaro · 20 Maig, 2023

Edinson Cavani no alça cap al València CF, després de l’aturada del Mundial de Qatar 2022 el seu rendiment ha caigut en picat, i després d’un 2023 sense veure porteria comencen a sorgir els dubtes sobre la seua continuïtat en l’equip.

Diferents mitjans de comunicació argentins afirmen que Boca Júniors segueix interessat a fer-se amb fer-se amb els serveis d’Edinson Cavani de cara a aquesta pròxima temporada. Juntament amb Cavani, també sona el nom de Nahitan Nández, una de les recents propostes per a reforçar la plantilla valencianista. Segons informa el mateix mitjà, Roman Riquelme estaria treballant per a reforçar la plantilla del club argentí de cara a la pròxima temporada, i l’uruguaià que travessa una mala temporada, seria l’objectiu. L’ariet té contracte amb el València CF fins a juny de 2024.

Els números de Cavani

El València CF necessita més que mai un referent del gol en el seu equip, és necessària la reacció de Cavani. L’Uruguaià no ha aconseguit veure porta en tot 2023, l’última vegada davant el Vila-real el 31 de desembre de 2022. La mala ratxa del matador va lligat amb la mala ratxa de l’equip, que tampoc alça cap des del paró del Mundial de Qatar. Les jornades passen i Cavani segueix sense trobar encaixar les seues fletxes, una situació desesperant per al davanter, que l’ha perseguit en dotze partits.