Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

El diferent criteri arbitral a la Lliga espanyola

Per Blanquinegres · 10 Maig, 2016

Que el sector d’àrbitres al futbol espanyol pateix una forta crisi, sorprèn a pocs o molt pocs. Els precedents d’accions arbitrares d’una manera per a uns i altra manera per a altres es habitual sobre tot amb els dos o tres equips que hui en dia lluiten per els títols a Espanya.

La roja directa que Rodrigo Moreno va vore diumenge al Santiago Bernabéu amb el 3-2 al marcador i el VCF bolcat sobre l’àrea blanca van fer que gràcies a l’hemeroteca isqueren a la llum altres casos similar i inclús iguals al del ‘17’ del VCF.

 

Cristiano Ronaldo o Leo Messi, exemples d’impunitat

Fa dos temporades, Cristiano Ronaldo va dirigir-se a Undiano Mallenco baix els mateixos terminis que Rodrigo. El portuguès del Reial Madrid va cridar al Camp Nou davant el FC Barcelona la mateixa expressió afegint un termini més escatològic que va quedar amb el càstig d’una simple groga. Menor penalització que la del jugdor del VCF, este passat cap de setmana.

Continuant amb l’hemeroteca, Leo Messi, també va eixir impune al cridar davant d’un assistent ‘que malo que sos’. Estes mateixes paraules van ser reproduïdes per Enzo Pérez la temporada passada a un encontre davant el Reial Madrid (2-1) i l’argentí de Mendoza va ser castigat amb la seua primera targeta groga com a jugador del conjunt blanquinegre.EnzoSOS

Demostrada queda per tant la diferent vara de mesurar existent al futbol espanyol i la facilitat d’arbitrar segons els colors de la camiseta o del pantaló que es porte damunt. Amb l’acta signada per Fernández Borbalán, quedarà vore l’actuació del Comitè davant la possible sanció sobre l’hispà-brasiler.