Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Dies de reunions amb Peter Lim per tractar el futur del seu Club

Per Cristian Año · 02 Maig, 2016

El mandatari del València CF, Peter Lim, va poder presenciar en primera persona la dura derrota davant el Vila-real, i a més a més també va veure com la gent abandonava l’estadi minuts abans que l’àrbitre xiulara el final. Mesos després de la seua última visita a Mestalla, va observar que el seu projecte no va del tot bé.

En finalitzar el partit, aquest es va reunir amb la presidenta Layhoon Chan i amb el director esportiu Suso García Pitarch a la seua llotja, per parlar possiblement dels canvis que ha de fer el Club de cara a la pròxima temporada.

Però la reunió no acabava ahí. A aquests tres es van unir posteriorment Kim Koh i Pako Ayestaran, qui van marxar a sopar al restaurant italià Di Carlo fins a les 2 de la matinada. Però sembla que no va ser un simple sopar, sinó un sopar amb papers sobre la taula per començar a planificar la plantilla i el cos tècnic de la següent temporada.

Ja dilluns, Peter Lim continuava amb les reunions pendents. Al matí, es reunia en les oficines del València amb Suso García Pitarch i Layhoon, on possiblement s’estava decidint el futur de Pako Ayestaran. Però ací no acabava la feina de Lim, ja que s’anava a allargar fins al migdia, on es reunia amb l’expresident del FC Barcelona, Joan Laporta.

Peter Lim i Laporta mantenien posteriorment una reunió en l’hotel Westin, on segons el mateix Laporta, afirmava que la seua quedada amb el mandatari del València “NO té res a veure amb el present ni futur del València CF”.

El singapurés ha aprofitat aquest viatge a València per tractar temes d’importància de cara al futur del seu Club. Tard o prompte se sabran les decisions que haurà pres aquests dies amb altres executius del València.