ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diego López es sotmet a proves i passarà pel quiròfan dimarts o dimecres

Per Joan Marc García · 05 Febrer, 2024

Diego López va patir un fort colp durant el partit entre el València i l’Almeria. El futbolista asturià es va haver de retirar del terreny de joc en llitera i va ser portat directament a l’hospital per a conéixer l’abast real del colp.

Després de passar la nit del dissabte sota observació, es va prendre la decisió que haurà de passar per quiròfan. El València ho va fer oficial a través d’un comunicat oficial:

“El jugador Diego López, que va patir durant el partit d’este passat dissabte davant l’UD Almería una fractura de l’os zigomàtic esquerre a conseqüència d’un traumatisme facial, serà intervingut en els pròxims dies.

El davanter valencianista seguirà ingressat per a controlar la seua evolució clínica.”

Ara, segons ha informat Radio Marca València, el jove futbolista del València s’ha sotmés hui a proves mèdiques per analitzar la intervenció.

A més, segons la font citada, Diego López serà operat dimarts o dimecres, i es perdrà el partit del proper dissabte front Las Palmas a Gran Canària. Cal recordar que s’estima un temps de baixa d’entre 10 i 15 dies, segons com avance en el procés de recuperació. El futbolista jugarà amb màscara quan estiga disponible per participar amb l’equip.