Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Diego Demme és una opció per a reforçar el centre del camp

Per Pablo Marquez · 28 Novembre, 2022

Després de la reunió a Singapur, el València ja treballa en estudiar el mercat per a poder incorporar jugadors que pugan reforçar la plantilla i que encaixen en la situació econòmica actual que travessa el club.

Demme torna a entrar en escena

Segons ha informat el periodista italià, Nico Schira, el València continua interessat en el migcampista alemany, Diego Demme. De fet, el futbolista és una petició expressa de Gennaro Gattuso, el qual està fent força per a l’arribada del jugador.

El passat estiu el València ja es va interessar en el futbolista, però el Nàpols només estava interessat en un traspàs. Com l’economia del València no permet grans operacions, el club che no va poder oferir una quantitat al club italià.

El Nàpols acceptaria una cessió

Ara mateix, la situació ha canviat. Diego Demme no ha participat quasi amb el Nàpols esta temporada. Entre lesions i el gran nivell d’altres jugadors, el futbolista alemany no ha pogut participar tant com li agradaria.

Per esta raó, veient la situació, el Nàpols ja podria acceptar una cessió per Diego Demme, segons ha informat SER Deportivos València. En esta situació, el València sí que podria treballar en la seua operació.

De moment, el València no ha fet cap oferta. El club de la capital del Túria està estudiant diferents opcions per a poder veure quina és la que millor encaixa en el sistema de Gattuso i en el Fair Play Financer. Per tant, haurem d’estar pendents a l’inici del mercat d’hivern per a veure quins són els moviments del València.