+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Diego Alves: “Tots el partits fora de casa son complicats, però tenim motivació”

Per Blanquinegres · 18 Febrer, 2015

Com objectiu màxim de la temporada, el vestidor blanquinegre no té altre que certificar després de 3 anys d’absència, la classificació del VCF a la Lliga de Campions, això si, per al porter brasiler, el més important ara és el partit de dissabte.

Un partit el del proper cap de setmana, lluny de Mestalla, amb el que això suposa. Durant esta temporada, el VCF no esta demostrant la mateixa fiabilitat que a la casa de tots els valencianistes, Mestalla, per este motiu Diego Alves ha afirmat que “tots els partits fora de casa son complicats, però tenim un alt nivell de motivació. Tenim un marge de millora molt gran, treballem per això”.

Respecte el rival ,inevitable recordar a noms vinculats fins fa poc amb el conjunt blanquinegre com Djuckic o Bruno Zuculini ara formant part del cos tècnic i del vestidor blanquiverd. D’ells el jugador del VCF ha tingut unes paraules. “De Zuculini volem que tinga èxit a la seua vida professional. Era un dels jugadors més volguts al vestidor”. Del que fora entrenador del València fins a desembre de la passada campanya ha dit que “és una persona amb un cor molt gran, com a persona és espectacular. Els resultats ací no el van acompanyar”.

Finalment, respecte una valoració de l’equip davant el joc que s’està mostrant, Alves no ha volgut entrar en este assumpte. “No m’agrada fer valoracions ara, millor a final de temporada”.