+  PRIMER EQUIP  

Diego Alves es posa a treballar

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2016

Durant el dia de hui, dissabte 16 de juliol i mentres el VCF disputava el primer amistós de la pretemporada davant el Mestalla, Diego Alves ha tornat a enfundar-se la camiseta valencianista per començar a els exercicis de pretemporada tal i com ja van fer la resta dels seus companys 2 setmanes enrere moment en que arrancava la pretemporada oficial 2016/17.

El meta brasiler ha esgotat el seu temps de desconnexió després d’haver format part de la, decepcionant, selecció brasilera a la passada edició de la Copa Amèrica Centenari. Serà a partir del dilluns quan el jugador carioca torne a les ordres de Pako Ayestarán i per tant a lluitar per un lloc a la porteria blanquinegra junt a Mathew Ryan a l’stage de pretemporada valencianista a la localitat de Venlo.

En altre sentit, la tornada d’Alves a València servira per poder comprovar les intencions del Club i del jugador respecte el seu futur. Un futur que al llarg de les últimes setmanes s’ha posat en entredit i que podria deixar al brasiler fora de Mestalla. Esta aposta però, a hores d’ara no podria donar-se ja que el VCF compta amb un dels competidors K.O. per a les properes 4 setmanes, com és Jaume Domènech. Les primeres intencions dels de Mestalla era formar una porteria de garanties i joventut amb Mat Ryan i el mateix Jaume Domènech.